ÁGNES TEMESVÁRINÉ FERENCZI

ÁGNES TEMESVÁRINÉ FERENCZI

Független vállalkozó

+36204669443

ferenczyagi@gmail.com

Circle Image

Forever Living Products

A Forever Living Products küldetésnyilatkozata:

„Egy olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének, méltóságukat megőrizve, azok lehetnek, akik lenni akarnak. Egy olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat nekünk. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. A tudást és az egyensúlyt keressük, és mindenekfelett bátran vezetjük vállalatunkat és Forever Üzleti Partnereinket. A legnagyszerűbb dolgokat hozzuk létre!”


A Forever Living Products alapjai az álmok és a kemény munka voltak az alapítás évében, 1978-ban.  Rex Maughan célja  az volt, hogy lehetőséget adjon mindenkinek, aki kész tenni a saját szebb és biztonságosabb jövőéért. 

  • jobb egészség
  • jobb megélhetés
  • biztonságos jövő

Világszerte több mint 9,5 millió Forever Üzleti Partner fedezte fel eddig a Forever Living erejét, mint az életben egyszer adódó lehetőséget. Emberek milliói élvezik egy egészségesebb és gazdagabb élet örömét, mindezt egy kis vállalkozásnak köszönhetően, ami csak egy álommal kezdődött. 1978-ban nem sokkal többre, mint álmokra és kemény munkára alapozták a Forever Livinget, ami most egy multi-milliárd dolláros cég, scottdale-i központtal Arizónában. A cég étrend-kiegészítő és szépségápolási termékek sokasságát gyártja és értékesíti.  Olyan emberek, mint Ön ajánlják ezeket az életminőség javító termékeket, lehetőséget biztosítva az embereknek, hogy saját üzleti vállalkozásuk legyen és pénzügyileg megalapozzák jövőjüket egy már kipróbált marketing tervvel. A több mint 155 országban, több mint 9,5 millió üzleti partnerrel rendelkező Forever Living az életben egyszer adódó lehetőséget kínál jobb életminőségre és jobb anyagi körülményekre.

„A betegségek egyik legfőbb oka a Földön az üres pénztárca; ha csökkenteni szeretnéd a szenvedő emberek számát, csak adj nekik lehetőséget a becsületes megélhetésre!”                                                   Rex Maughan az igazgatóság elnöke, vezérigazgató

Amikor Rex Maughan létrehozta a Forever Living Products vállalatot, tudta, hogy a cég sikere nagymértékben két dologtól függ - minőségi termékeket kell kínálni elfogadható áron és megbízható, nyereséges üzleti lehetőséget kell biztosítani az átlagembereknek.

Mivel minden üzlet a beszállítói hálózaton, a gyártókon és a forgalmazókon alapul, egyetlen változtatás a beszerzési láncolatban a végtermék minőségét is befolyásolja. Ha egy beszállító növelné az árait, a Forever Living kényszerítve lenne arra, hogy emelje az árait, különben számottevő veszteséget szenved el. Rex Maughan tudta, hogy a Forever Living nem alapozhat külső, tőle független beszállítókra, ha magas minőségű alapanyagokra van szüksége. Így, a Forever Livingnek saját aloe vera ültetvényei, gyártó és csomagoló üzemei és a raktározó létesítményei vannak, kiváltva ezzel a külső partnereket. 

Kérdése van? Vegye fel velem a kapcsolatot a Facebook oldalamon!