ÁGNES TEMESVÁRINÉ FERENCZI

ÁGNES TEMESVÁRINÉ FERENCZI

Független vállalkozó

+36204669443

ferenczyagi@gmail.com

A Forever Living Products termékei

Élvezze a legmagasabb minőségű Aloe Vera italok, étrend-kiegészítők, bőrápolási és arcápolási termékek jótékony hatását! Kezdjen el most egy szakszerűen összeállított, tartós eredményt biztosító és élvezetes testsúly-kezelő programot!

Amennyiben kifejezetten a testsúlykezelés érdekli, kattintson ide!

Az egyes termékekről részletes leírást a WEBÁRUHÁZ-ban talál az egyes termékcsoportok alatti gombra kattintva.

Mégsem tud dönteni? Vegye fel velem a kapcsolatot emailben, telefonon vagy a Facebook oldalamon, és szívesen segítek.

Italok - Élvezze az Aloe Vera minden jótékony hatását a friss és stabilizált Aloe gél italok formában! A különböző Aloe Vera italok elsődleges összetevője a nyers aloe vera gél, amely értékes kiegészítője az egészséges táplálkozásnak. Fogyassza az italok bármelyikét napi rendszerességgel, ezzel is elősegítve a tápanyagok emésztését és felszívódását, illetve értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal kiegészítve mindennapi étrendjét a megfelelő, egészséges életmód alakítása érdekében. További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ

Étrend-kiegészítők - Az étrend-kiegészítő termékek a legjobb forrásból beszerzett, legmagasabb minőségű összetevőkből készülnek a legmodernebb technológiák segítségével. Minden egyes termék megőrzi a benne lévő természetes tápanyagok 100%-át, ezzel is támogatva jó egészégi állapotunkat és közérzetünket. További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ

Testsúly kezelés - Napjainkban mind több és több ember figyel testsúlyára és arra, hogy egészséges életet éljen. Vajon milyen is az ideális diéta? Legyen jóízű, könnyen betartható, tartsa fenn energia szintünket és természetesen ne szaporítsa kilóinkat. Van egy remek hírem! A szakszerűen összeállított testsúly kezelő program mindezekben az Ön segítségére lesz. Méregtelenítés és eredményes testsúlykezelés szenvedés nélkül, élvezetes formában! További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ

A Méhkaptár Termékei - A Forever Living Products figyelemre méltó, 100%-ban természetes összetevőkből álló méhészeti termékeket is kínál az Ön számára. Csúcsminőségű, különlegesen megtervezett berendezések segítségével gyűjtik be az alapanyagokat, ezáltal megőrizve azok természetességét. Valamennyi méhészeti termék - Méz, Royal Jelly, Bee Pollen, Bee Propolis - természetes és tápanyagokban gazdag, eredeti állapotukban kerülnek a kaptárakból Önhöz, úgy ahogyan a méhek évezredek óta elkészítik. További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ

Skin Care - Bőrünk, a legelső védelmi vonalat jelenti a szennyeződésekkel és egyéb káros külső hatásokkal szemben folytatott mindennapos küzdelemben, így védelme és megerősítése különösen nagy odafigyelést igényel. Az Aloe Vera, amelyet a természetes gyógyításban tradicionálisan használunk bőrünk megnyugtatására, ideális védelmet biztosít bőrünk számára. Különleges és egyedülálló termékeket alkottunk, amelyek természetes módon hidratálják, valamint létfontosságú tápanyagokkal és vitaminokkal látják el bőrünket. Bőrápoló termékeink hatékony védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben, melyet a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács által, termékeink számára kiadott minősítő pecsét is igazol. További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ

Essential Oils - A Sonya Colour Collection egy olyan, a világon egyedülálló Aloe Vera alapú kozmetikai termékcsalád, amely egyszerre ötvözi a bőrápolást a szépség ápolással. A Sonya termékek olyan természetes összetevők különleges kombinációjából állnak, mint például a tiszta Aoe Vera, antioxidáns vitaminok, tengeri eszenciák, vagy a kamilla - amelyek mind bőrünk védelmét, ápolását, kényeztetését hivatottak biztosítani. Ez a nagyszerű kollekció felvonultatja a színek valamennyi árnyalatát az összes lehetséges bőrtónus, illetve hangulat számára, sőt, sokoldalúsága biztosítja, hogy egy szempillantás alatt a nappali sminket alkalmivá varázsoljuk. Engedjük hát, hogy a Sonya megmutassa az utat az igazi szépséghez! További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ

Tisztálkodás, testápolás - A Forever Living Products ötvözte az Aloe Vera Gél összes jótékony hatását egyéb kiváló minőségű összetevőkkel, így nyújtva Önnek a természetes higiéniai termékek felülmúlhatatlanul széles skáláját. Termékeink biztosítják az Ön számára, hogy tetőtől talpig, az egész testén élvezhesse a stabilizált Aloe Vera jótékony hatásait. Személyi higiéniás termékpalettánk a legkülönfélébb krémektől kezdve a géleken át egészen a samponokig és lemosókig az Ön egészségét valamint szépségét szolgálja. További információkért és részletes termékleírásért kattintson a WEBÁRUHÁZ gombra!

WEBÁRUHÁZ