Aloe, ahogyan a
természet megalkotta

A Forever Living a legnagyobb termesztője és gyártója az aloe verának és az aloe vera alapú termékeknek a világon. Ennek szakértőjeként mi vagyunk az Aloe Vera Company.
Elkötelezetten keressük, kutatjuk a természet legnagyszerűbb forrásait a jó közérzetért és a szépségért, hogy megoszthassuk ezeket a világon mindenkivel. A Forevernél a tiszta aloe verát saját kutatásaink alapján kifejlesztett, válogatott összetevőkkel kombináljuk annak érdekében, hogy kiegészítsük és növeljük fantasztikus hatásait. 

A nönénytől a terméken át hozzád.

Attól a pillanattól kezdve hogy elültetjük az aloét, amíg el nem ér hozzád, mi felügyeljük a folyamat minden egyes apró részletét.
Aloénkat saját tulajdonú termőföldünkön termesztjük. Azért, hogy a legtisztább és legfrissebb aloe vera gélt biztosíthassuk, aloénkat kézzel takarítjuk be és filézzük, hogy pusztán csak az aloe leghatásosabb levélbelső géljét használjuk fel termékeinkhez. A gélt a betakarítást követően csupán pár órán belül aszeptikusan feldolgozzuk, hogy a frissességével együtt zárhassuk dobozba. 
Gyártási folyamataink során több, mint 1,4 millió minőségi tesztet végzünk évente, hogy fogyasztóink aloe veránkat változatlan minőségben élvezhessék, úgy ahogyan a természet megalkotta. Épp úgy, mintha felnyitnál egy aloe vera levelet és a gélhez közvetlenül a növényből jutnál hozzá.
Aloe vera tartalmú termékeink voltak az elsők, amelyek megkapták az Aloe Science Council pecsétjét összetételükért és tisztaságukért. 

RólunkÁGNES

Hi, my name is Agnes and I have been a big fan of Forever Living's products for more than 20 years. They have helped me and my family a lot. I feel energized and healthy by consuming the Aloe vera drinks and the nutritional supplements of Forever and I can rely on the Aloe vera based skin care products to have healthy and young skin. I am eager to share my experiences with these fantastic products with You. When I was a stay-at-home mother with two little kids, I was able to build up my own business and earn not only extra money but make a living by using a proven system of network marketing. Forever Living Products offers an extraordinary opportunity for ordinary people to make their dreams come true. Would you like to learn more about the products or about the business opportunity? Get in contact with me!

Tudj meg többet!

Miről szeretne tanulni?
Termékek Üzleti Mindkettő
Kapcsolattartási adatainak megadásával Ön vállalja, hogy a marketing ajánlatainkat a  Adatvédelmi irányelvek.

Az egyszerűségért és a tisztaságért rajongóknak: Forever Aloe Vera Gel© 99,7%-os tisztaságú aloe levélbelső gélből.

  • Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert
  • Aszeptikus TetraPak csomagolás
  • Aloe Science Council által tanúsított minőség
  • C-vitaminban gazdag
  • Cukormentes
  • Vegán barát
  • Vegetáriánus barát
  • Gluténmentes

Érzed a különbséget?

Ez az oldal egy hivatalos Forever üzleti képviselőé
Szerzői jogok © 2022 Forever Living Products
x
A legjobb élmény érdekében sütiket használunk. Webhelyünk használatával elfogadja a sütikre vonatkozó irányelveinket.! More info.